Menu Extra

Menu Extra



Sammensæt din tre-retters menu ud fra nedenstående:

 

Forretter


Lun laksemousse med hummersauce og grønne asparges.

Rosastegt okse- eller kalvefilet m. tuncreme og kapers.

Spinatroulade med røget laks, hertil cremefraiche dressing m./ishavskaviar.

Lakseroulade m./ savoykål hertil rejer og sauce verte.

Ristet laks anrettet på marinerede urter.

Kold røget ørredfilet m./rejer og tomatiseret cremefraiche.


Til alle forretter serveres hjemmebagt brød og smør.


Hovedretter


Oksefilet m./rødløgskompot, stegte minimajs, ærter franchaise, pommes rissoles,  rødvinssauce.

Kalvefilet m./ julesalat i baconsvøb, rosenkål, timianbagte gulerødder, calvadossauce og halve krydderkartofler.

Hvidløgsstegt lammekølle m./broccoli, kryddertomat, orangebagt hvidkål, flødekartofler.

Laksekotelet m./ porre-hvidvinssauce, pommes anna, broccoli og kryddertomat.



Desserter


Vaniljeis på rabarbercreme.

Chokolademousse med appelsinfileter og flødeskum.

Hjemmelavet islagkage med frugtcoulis.

Gyldenstenschokoladekage m./ is og frisk frugt.

Jordbærtærte serveret m. flødeskum og cremefraiche.

Tærte med kanelbagte æbler serveret m. flødeskum og cremefraiche.




Couvertpris kr. 325,-