Buffet

Buffet


Vælg ud fra nedenstående f.eks:

3 slags kød

3 salater

2 slags kartofler

Skysauce

Brød


Kød

Helstegt oksefilet

Italiensk kalvefilet med tørrede frugter

Rosastegt kalvefilet

Florentinsk kalvefilet m. rosmarin/nelliker

 

Ølbraiseret Svinefilet

Svinefilet med hjemmelavet ketchup og æble

Timianstegt svinekam

Helstegt svinekam ”the old fashion way”

Braiseret Svinefilet med province karry-pasta

 

Kalkun el. kyllingebryst stegt m. pesto og bacon

Barbecuemarinerede kyllingelår

Helstegt andebryst á la orange

Andelår i øl

 

Lammekølle m. hvidløg

Lammecoulotte m. hvidløg


Rosmarinstegt dyrekølle (min. 40 couverter)

Krondyrfilet (tillæg kr. 50,- pr couvert)


Laksefrikadeller med hjemmerørt remoulade.

Hjemmelavet lasagne

Oksepaté m. chornichoner og portvinssky

Små frikadeller

 


Salater

Asparges vinagret m/ hakkede løg og hakkede hårdkogte æg.

Sprød salat med kyllingelever appelsin, valnødder og tranebær.

Grøn blandet salat

Grøn salat med årstidens frugter

Ruccolasalat m. ristede pinjekerner, tranebær og melon.

Fennikelsalat vinagrete

Marinerede bønner m. salatløg.

Tomatsalat med mozzarella og frisk basilikum.

Broccolisalat m. bacon, rosiner, rødløg samt dressing

Rødkålssalat med appelsin/grape, valnødder og appelsindressing.

Appelsinsalat med ristede solsikkekerner

Æble-/sellerisalat med sennepsdressing

Sicillienne (italiensk grønsagsblanding)

 

 

Pastasalater

Pastasalat m. æbler, porre og hvidløgsdressing.

Pastasalat m. peberfrugter og Kikkomandressing.

Pastasalat m. artiskok, basilikum, friske asparges og purløg.

Pastasalat m. chorizopølse, oliven og soltørrede tomater


 

Timbaler

Timbale med broccoli

Timbale med spinat

Timbale med urter

Timbale med champignon

Timbale med fetaost og cherrytomat

 

 

Kartofler

Dildmarinerede kartofler.

Marinerede kartofler med soltørrede tomater samt purløg.

Marinerede kartofler med sprødt bacon og forårsløg

Kartofler vendt i hjemmelavet pesto.

Gammeldags hjemmelavet kartoffelsalat med cremefraichedressing.

Halve bagte kartofler med barbecue dressing.

Timianstegte  små kartofler

Pommes rissolles (små stegte m. paprika)

Grove bagte sennepskartofler

Grove bagte krydderkartofler

Råstegte kartofler

Pommes Anna

Flødekartofler

 

 

Kompotter og tilbehør

Friske blommer sauteret i Balsamico

Kompot af rødløg og forårsrabarber

Kompot af rødløg og tranebær m. Balsamico.

Blomme-/pærerelish

Diverse sure og søde garniture.


 

Oste

Brie og Rødkit oste

Forskellige skæreoste m. frisk frugt og honningristede valnødder

Gorgonzola med sirup og rødløg.

Friskoste med frugt/nødder

Emmenthaler

Ostefyldte snakpeber


 

Brød

Kæmpebrød

Italienske fladbrød

Møllehjul

Flütes

 

Forret og dessert vælges fra enten menu Classic, Extra eller Luxus.

 

 Couvertpris kr. 310,-

Ud af huset kr. 280,- (Eks. levering)

 


Ved andre ønsker, kontakt os gerne,

vi vil altid gerne tage en snak om jeres menu.